Folyamatfejlesztés tréning

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni az 5 alkalmas folyamatfejlesztési tréninget, hozzá 1 éves szoftver használattal:

Név*
Email*
Telefonszám*
Cégnév:
Irányítószám:*
Város:*
Cím:*
Megrendelt termék:
Üzenet:
0 of 350

gyakran ismétlődő kérdések

GYIK

Hogyan tudom elkezdeni használni a szoftvert?

Itt az oldalon, a jobb felső menüből a Regisztráció vagy Belépés opciókkal (regisztráció után). Mindössze egy email címre van szükség, ahova küldjük a regisztráció megerősítését. Belépés után a modellező vásznon drag-and-drop módszerrel kezdheted el a folyamatmodelleid összerakását, a Súgó menüpont segítségedre lesz.

Modelleim biztonságban vannak a felhőben?

Teljes mértékben. A modelleidhez kizárólag Te férsz hozzá, más nem.

Szervezeti ábrát is tudok vele készíteni?

Természetesen. A szervezeti ábra adja meg az alapot ahhoz, hogy végrehajtókat és felelősöket tudj rendelni az egyes tevékenységekhez a modellezés során.

Miért a PRUEXX?

A PRUEXX nemcsak folyamatmodellező. Gombnyomásra ki tudod nyomtatni a folyamatmodell szerint elkészített folyamatleírást, RACI mátrixot és munkaköri leírást.

Mennyibe kerül?

November hónapban ingyenesen regisztrálhatsz és kipróbálhatod a modellezést saját magad. A kezedbe adjuk a folyamatmodellezési tudást, Neked elég drag-and-drop módszerrel összeállítani saját folyamataid. Örülni fogsz a tisztánlátásnak!

BPMN kompatibilitás mit jelent?

A Business Process Management and Notation (BPMN) az a nemzetközi "nyelv", amelyet a folyamatok megjelenítésére használnak. A PRUEXX a BPMN objektumokból a lehető legkevesebbet használja az egyszerűség kedvéért, úgy, hogy mindeközben teljesen megfelel a BPMN szabványnak.

Milyen előnyöket várhatok a folyamatmodellektől?

A teljesség igénye nélkül: az ábra könnyen áttekinthetővé varázsolja a legbonyolultabb folyamatot is. A szervezeti osztályok és szereplők közötti kapcsolatok, átadások tisztán megjeleníthetőek. Letisztulnak a felelősségi körök. Letisztul a dokumentum áramlás. Rendszerbevezetés előtt a folyamatok átlátása nem szimplán előny, hanem a projekt sikerének alapja. 

Segítetek?

Természetesen! Felkészült folyamatfejlesztő tanácsadóink szívesen segítenek Nektek, hogy elinduljatok a folyamatok optimalizálásnak igen hálás útján. Legyen szó kialakításról, optimalizálásról, ERP/CRM bevezetés előtti felmérésről, ITIL folyamatokról, keress bennünket, egy ingyenes konzultáció alkalmával feltárjuk, hogy hol tudunk Nektek legjobban segíteni.

További kérdésed van?

Jelentkezz egy ingyenes 30-perces online beszélgetésre, ahol válaszolunk folyamatfejlesztéssel kapcsolatos kérdéseidre: 

>