Rólunk

Tűzoltás helyett produktivitás - jól kialakított folyamatokkal.

Célunk, olyan könnyen alkalmazható és gyorsan megtérülő módszertant adni a kezetekbe, amellyel profi
(idő- és költséghatékony) lesz a munkavégzésetek.

RÓLUNK:

Bíró Orsi az InvenQ Kft alapítója és CEO-ja

Bíró Orsi

CEO, alapító, Invenq kft.

Sokszor tapasztalom a gyakorlatban, hogy a cégek nem aknázzák ki a folyamatok fejlesztésében rejlő lehetőségeket.

Pedig új munkatársakkal, vagy működést támogató szoftverekkel csak rendezett folyamatok mentén érdemes bővülni. Így lesz sokkalta könnyebb a betanítás és a bevezetés.

MÓDSZERTANUNK:

FOLYAMATORIENTÁLTSÁG

Módszertanunk első részeként ráirányítjuk figyelmeteket a folyamatok fontosságára. Átadjuk a folyamatorientált szemléletet, amely már önmagában hatékonyságnövelő eszköz, segít rendszerben látni működésetek.

GYORS FOLYAMATFELMÉRÉS

Kidolgoztunk egy kérdőívet, amely mentén haladva rövid idő alatt fel tudjuk térképezni kulcs, értékteremtő folyamataitokat. A módszertannal gyorsan azonosítani tudjuk a káosz forrását, kiderül, hol kell leggyorsabban beavatkozni.

KÖNNYŰ, DE PROFI FOLYAMATMODELLEZÉS

A folyamatmodell készítése a legjobb módszer az üzleti folyamatok áttekintésére. Folyamatmodellező szoftverük "vezeti a kezetek", ezért komolyabb tanulás és időbefektetés nélkül képesek lesztek saját folyamatmodelleitek elkészítésére.

REFERENCIÁINK:

AZ INVENQ OLDALÁN ILYEN TARTALMAKKAL TALÁLKOZHATSZ:

Rólunk

Tűzoltás helyett produktivitás – jól kialakított folyamatokkal.Célunk, olyan könnyen alkalmazható és gyorsan megtérülő módszertant adni a kezetekbe, amellyel profi (idő- és költséghatékony) lesz a munkavégzésetek. RÓLUNK: Bíró OrsiCEO, alapító, Invenq kft.Sokszor tapasztalom a gyakorlatban, hogy a cégek nem aknázzák ki a folyamatok fejlesztésében rejlő lehetőségeket. Pedig új munkatársakkal, vagy működést támogató szoftverekkel csak rendezett folyamatok mentén

Olvass tovább...
Rólunk

A MI TÖRTÉNETÜNK:

Miért?


Minden az IT folyamatokkal kezdődött. Az alapításkor, 2011-ben, már számos IT folyamatfejlesztési projekttel voltunk a hátunk mögött, tanácsadóként.

Azért gondoltuk, hogy IT folyamatok révén szerzett tapasztalatok hasznosak az üzleti területeken is, mert sokszor láttuk, hogy még a nagy vállalatok is küzdenek az átláthatósággal, az egyes területeken átívelő folyamatok áttekintésével. Kisebb szervezeteknél pedig napi problémaként vettük észre, hogy a vezetőnek fogalma sincsen, hogy kinek mikor mi a dolga, ezért sem a hatékonyság sem az a munkaerőlétszám nem volt optimális.

Értékeink


Tapasztalatunk abba az irányba mutatott, hogy megalkossuk saját folyamatmodellező szoftverünket. Azt valljuk, hogy a BPMN (Business Process Management and Notation) nagyban segíti a vállalatok működését, ezért alkottunk egy olyan modellező eszközt, amely teljes mértékben BPMN kompatibilis, de mégis sokkal-sokkal egyszerűbb a használata. 

Digitális átalakulás sincsen jól átgondolt és átlátható folyamatok nélkül, folyamatmodellezést itt is sikeresen tudunk használni.

Missziónk


Szeretnénk hozzájárulni a szervezetek hatékonyabb és a digitális kihívásokkal sikeresen szembenéző működéséhez. 

Ehhez saját módszertant dolgoztunk ki, ahol a menedzsment és a folyamatmenedzsment területi tapasztalatunkat a design thinking módszertannal ötvözzük. 

Foglalj időpontot egy 1 órás díjmentes konzultációra az alábbi gombra kattintva:

További kérdésed van?

Jelentkezz egy ingyenes 30-perces online beszélgetésre, ahol válaszolunk folyamatfejlesztéssel kapcsolatos kérdéseidre: 

>