Üzleti folyamatok áttekintése, dokumentálása, optimalizálása.

Bízd ránk folyamataid kezelését. Professzionális - kifejezetten KKV-k számára kifejlesztett - módszertanunk révén garantáljuk, hogy gyorsan és sokszorosan megtérül a befektetett energia.

Üzleti folyamatok szolgáltatásaink

Mi kifejezetten arra szakosodtunk, hogy a KKV szektor cégeit segítsük hatékonyabb üzleti folyamatok kialakításában. 

Pontosan tudjuk, hogy a folyamatokkal törődni fontos feladat, mivel a napi munkavégzés folyamatok mentén történik.
Tapasztaljuk, hogy jól kialakított folyamatokkal 40-50%-kal növelhető a profit, ami már kis energia befektetéssel is elérhető.

És azzal is tisztában vagyunk, hogy a folyamatok áttekintésére, pláne dokumentálására sosincs idő.

Éppen ezért 3 csomagot is kínálunk elfoglalt cégvezetők, területi vezetők számára, hogy a folyamatokból minél gyorsabban és minél kisebb időbefektetéssel ki tudják venni a sok-sok pozitív hozadékot.

A velünk való munka azért különleges, mert egy egyszerűen használható folyamatmodellező szoftvert is ügyfeleink rendelkezésére bocsátunk, amivel sokkal könnyebb lesz céged működésének átlátása és dokumentálása.

CSINÁLD MAGAD opció: Ha úgy érzed, hogy van a cégetekben kapacitás a folyamatok házon belüli feltérképezésére, akkor ehhez adunk egy jól átgondolt és sokat tesztelt keretrendszert és szoftvert, hogy Nektek csak a lényeggel kelljen foglalkozni, és minél hamarabb sikerrel tudjatok járni.

CSINÁLJUK KÖZÖSEN opció: Ha a módszertanon felül szeretnél további segítséget, hogy rendszeres időközönként konzultájunk a haladásról,  közösen jelöljük ki a fejlesztendő területeket, akkor ezt a módszertant javasoljunk, ez kb. 6 havi - 1 éves együttműködést jelent, havi, kétheti etapokban.

MEGCSINÁLJUK NEKTEK opció: Ha gyorsan szeretnétek haladni, és házon belül nincsen kolléga, aki össze tudná fogni a munkát, akkor tapasztalt tanácsadóink a klasszikus interjús módszerrel feltérképezik a rátok jellemző működést, beazonosítják a fő értékteremtő folyamatokat és ezeket dokumentálva - folyamatkezelő szooftverben is - adják át a részetekre. 

Módszertanunk különlegessége, hogy saját, a KKV szektor igényei szerint fejlesztett, felhő alapú folyamatmodellező szoftverben dolgozunk már a megbeszélések közben, tehát közösen, veletek együtt alakítjuk ki az átlátható folyamatmodelleket, melyek a dokumentum áramlást, végrehajtókat és felelősöket, IT rendszereket, opcionálisan az egyéb kapcsolódó linkeket (képernyőfotók, videók) is tartalmazzák.
A szoftverből pedig gombnyomásra folyamatleírás nyomtatható.

Kattints a 3 opció részletesebb leírásáért:

  • csináld magad

  • Csináljuk közösen

  • megcsináljuk nektek

Átadjuk a keretrendszert, hogy saját magatok tudjátok átlátni, dokumentálni és optimalizálni folyamataitok

Mindössze két óra közös munka.
Ezalatt átadjuk a számotokra teljes keretrendszert, a szoftver használatát, folyamatleírás sablont, és további, az önálló haladást segítő videókat.
Fontos, hogy ez a két óra nem szoftver bemutató, mert maga a szoftver drag-and-drop funkcionalitással nagyon könnyen használható.
Sokkal inkább azt a módszertant kapjátok, hogy hogyan érdemes nekikezdeni a folyamatok és rendszerek kialakításának ahhoz, hogy minél gyorsabban ki tudjátok aknázni a bennük lévő potenciált. Úgy, mint elégedett munkatársak és ügyfelek, jelentősen nagyon profit, felszabaduló vezetői idő, eladható és átadható cégstruktúra.


gyors konzultáció

Ha konkrét kérdéseid vannak, ha szeretnéd, hogy Orsi kizárólag cégeddel foglalkozzon, akkor jelentkezz hozzá konzultációra! A konzultáció díja 175.000 Ft/90 perc

>