Profittermelő és időkímélő folyamatok.

Bízd ránk folyamataid kezelését. Professzionális módszertanunk révén gyorsan és sokszorosan megtérül a befektetett energia.

Szolgáltatásaink

Belső működés audit

Belülről nehéz látni, hogy nem hatékony a működés. A problémák megoldása felé tett első lépés a felismerés. A belső működés audit során kifejezetten azt keressük, hogy hol lehet. hiba, erőforrás pazarlás, tisztázatlan feladat és felelősségi körök. Első lépésben töltsd ki ingyenes elérhető tesztünket, utána beszélgessünk:

Folyamatmodell.hu - folyamatfejlesztés

Üzleti folyamatfejlesztés

Lefedjük a teljes palettát. Legyen szó egyetlen kulcsfolyamat feltérképezéséről és optimalizálásáról, vagy teljeskörű folyamatfejlesztési projekt lebonyolításáról, mi a lehető leggyorsabban üzleti eredményeket mutatunk fel. Oda-vissza ismerjük a BPM (business process management) módszertanát, az iparági standardokat, ez a hatékonyságunk titka.

Folyamatmodell.hu - delegálás

Delegálás

A delegálás, mint vezetői képesség ugyanúgy alapjaiban határozza meg a cég működésének hatékonyságát, mint az üzleti folyamatok állapota. Azon vezetők vállalatai, akik képesek a felelősséget is delegálni, gyorsabban nőnek, több bevételt generálnak és több munkahelyet hoznak létre. Mégis, sok vezető küzd a delegálással, mi egy keretrendszert adunk hozzá.

Folyamatmodell.hu - üzletmenet folytonosság

Üzletmenet folytonosság

Fel vagytok készülve váratlan eseményekre? Kritikus folyamataitok ilyen nem várt esetben is zavartalanul tovább működnének? Esetleg leállás fenyegetne?  A folyamatalapú Business Continuity Plan (BCP) azt hivatott biztosítani, hogy minél inkább csökkenteni lehessen a váratlan hatások kellemetlen következményeit. Szakértői csapatunk tud segíteni.

ingyenes konzultáció

Ha bizonytalan vagy, nem tudod hol kezdd el, jelentkezz egy 30 perces ingyenes konzultációra:

>