átlátható üzleti folyamatok 
nagyobb 
produktivitás
több
profit

átlátható folyamatok 
nagyobb 
produktivitás
több
profit

Növekedésben lévő vállalatoknak segítünk uralni üzleti folyamataikat, hogy ne a belső működés hatékonysága, illetve annak hiánya legyen a növekedés gátja.

Növekedésben lévő vállalatoknak segítünk uralni üzleti folyamataikat, hogy ne ez legyen a növekedés gátja.

Mikor gondolj a folyamatokra?

Ha szeretnél tűzoltás helyett produktívabb munkavégzést

Belülről sokszor nehéz látni, hogy a folyamatokon javítani kéne, de az alábbi problémák esetén mindenképp gondolj a folyamatok javítására:

Az eddigi működés kezd káoszossá válni?

Az eddigi működésetek, az ügyfelek és/vagy a munkatársak számának növekedése miatt összeomlani látszik. Neked, mint vezetőnek nem jut időd a stratégiai, vezetői feladatokra, a tűzoltást menedzseled.

Az ügyfeleket változó minőségben szolgáljátok ki?

Ha sűrűsödnek az ügyfélpanaszok az fontos figyelmeztető jel, hogy a folyamatokon javítani kell. Gondot okoz a munkafolyamatokban lévő rendundancia, az információk elakadása, a tisztázatlan felelősségi körök.

Túlhajszoltak és stresszesek munkatársaid?

Ők túlhajszoltak, Te pedig nem tudod követni, hogy adott munkaóra hány százalékos készültségi szintet jelent, ami nagyban megnehezíti a tervezést és a tisztánlátást. Az sem jó, ha munkatársaid egyáltalán nincsenek leterhelve, csak Te dolgozol este és hétvégén is.

hogyan tudunk segíteni?

Nagyobb profit, elégedettebb ügyfelek és munkatársak

Hatékony munkavégzés

Ne pazaroljátok az értékes (emberi) erőforrást! Jó folyamatok mentén Neked is, munkatársaidnak is több szabadideje marad, csökkennek a költségeitek.

Elégedett munkatársak

A folyamatok mentén megvalósuló kétirányú információ áramlás során a kollégák tudnak beszélni frusztrációikról, és átlátják a működés egészét.

Javuló
ügyfélélmény

Ügyfeleid számára nagyon könnyen érzékelhető, ha belső működésetek inkonzisztens, ez rontja az ő ügyfélélményüket. Legyen konzisztens a céged!

várható előnyök

Folyamatfejlesztés előnyei

Ha eddig még nem foglalkoztatok folyamataitok optimalizálásával, akkor meg fogtok lepődni, milyen sok költség lefaragható átgondolt munkafolyamatokkal:

100%

Átláthatóság

50%

Kevesebb költség

40%

Nagyobb profit

*Fenti számok tájékoztatóak, nem minden esetben érvényesek.

módszertanunk

Sikerünk titka: vizuálisan megjelenítjük a folyamatokat

Egy olyan folyamatmodellező eszközt fejlesztettünk ki, amivel könnyen és gyorsan áttekinthetővé válnak a legbonyolultabb folyamatok is.


Nemcsak beszélünk a folyamatokról, hanem céged kezébe adunk vizuális modelleket, szoftverrel együtt, amelyek segítségével egy helyen, struktúráltan lesztek képesek átlátni a működést.

Folyamatábra egyszerű

rólunk

Célunk, hogy folyamataitok segítsenek, ne hátráltassanak

Tisztában vagyunk vele, hogy nem az termeli a profitot, ha folyamataitokkal foglalkoztok. Ezért adunk olyan módszertant a kezetekbe, amivel a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban tudjátok átlátni üzleti folyamataitokat.


Mert, ha egyáltalán nem törődtök velük, akkor előbb utóbb probléma forrásai lesznek. Különösen növekedéskor, rendszerbevezetéskor, digitalizálási törekvésekkor - ne hagyjátok!

blogbejegyzéseink

Esetleírások és cikkek

Kérdésed van?
Írd meg az űrlapon!

Ha kérdéses számodra, hogy Neked való-e a folyamatfejlesztés, vedd fel velünk a kapcsolatot, és egy kötetlen, ingyenes 30 perces beszélgetésben átbeszéljük igényeidet.


Keress minket, vagy töltsd ki az űrlapot és jelentkezünk mi!

+36 30 509 8387

info@invenq.org

Az üzenet elküldésével elfogadod az Adatvédelmi nyilatkozatot.

>